Dag 4

Så var vi kommet til Kirkenes. Efter en tur rundt i byen fandt vi et hotel, der havde et enkelt dobbeltværelse – men kun for én nat – og vi skulle være i byen to! Men om morgenen var der kommet et par nye piger i receptionen, og de fandt hurtigt ud af, at vi kunne få et værelse næste nat også – endda det samme:-)

Men det var nu ikke så meget selve byen, vi havde tænkt os at se på, selv om vi tog en tur gennem den og fandt noget helt hjemligt – her mere end 3000 km. fra Europas største lager i Uldum:

 2009 juni og juli rejse til Kirkenes 215

– men at Lars Larsen også solgte ATV’er, vidste vi ikke!

Den udflugt, vi skulle på, var til Norges yderste grænse – grænsen mod Rusland. Grense Jakobselv. Endelig et rigtigt stykke Norge med grusvej med huller og i regnvejr og 2 graders varme! Og en strid vind ind fra Barentshavet. Men vi var der

2009 juni og juli rejse til Kirkenes 233

– og her er et af beviserne, der tikkede ind på fruens mobil! Vi kan ikke nænne at slette den SMS!

2009 juni og juli rejse til Kirkenes 242

Hvordan man har tænkt sig at spille Beach-volley på kanten af Ishavet, det ved jeg ikke. Men den dag kunne det i hvert fald ikke lade sig gøre.

2009 juni og juli rejse til Kirkenes 253

Selv her kan der vokse vikker! Hvordan de klarer sig gennem året, ved jeg ikke, men de får i hvert fald rigeligt med regn! Og ind i mellem er der også temperaturer omkring 20 grader!

2009 juni og juli rejse til Kirkenes 252

Hvis man har været på Færøerne og set grind blive skåret op, kunne det næsten ligne det! Det er det ikke, det er klipperne, der ser sådan ud. Hvem kan give mig et navn på dem?

2009 juni og juli rejse til Kirkenes 255

There are no comments on this post.

Skriv en kommentar