Dag 5

Så skete det. Vi kom om bord – og det gjorde bilen også 2009 juni og juli rejse til Kirkenes 292

nej, det er ikke den bil, vi kørte i, men alligevel:-)

Det var en lang dag. Når man nu er om bord og Hurtigruten lægger til hele tiden med kun ganske få timers mellemrum og man gerne vil se det hele, bliver det ikke til meget sammenhængende søvn i de halvandet døgn, vi sejlede. Vi havde været så forudseende at bestille lugar/kahyt til bagbord (som det hedder til søs), for så kunne vi nøjes med at sætte os op på køjen og kigge ud. Ret hurtigt blev det nemlig nat – men ikke mørkt! Vi kunne dog ikke nøjes med det, men var ude alle de steder, hvor vi lagde til længe nok til at komme om bord igen inden afgang.

Første havn efter Kirkenes var Vardø, hvor vi rundede Norges østligste punkt. Der blev lige tid til en rask tur rundt om rådhuset og tilbage igen inden afgang. Og et enkelt billede 2009 juni og juli rejse til Kirkenes 321

 – (den så sådan ud, inden vi kom!)

Unge mennesker i dag fræser ikke rundt på knallert og laver hjulspin på grusvejene som tidsfordriv – nu skal det være på asfalt og med sænkede Ascona’er og blændede ruder i BMW 318’er. Men i Båtsfjord gør man det på kajen og med gaffelrucks:-)

2009 juni og juli rejse til Kirkenes 358

Her har de også noget, som ikke mange havne kan prale med, nemlig en

2009 juni og juli rejse til Kirkenes 356

Vi var nogle, der kom ud i Berlevåg – bare for at se, om de “heftige og begejstrede” var på kajen for at møde os. Desværre kom de ikke, måske var de med nordgående “Finnmarken”, som vi mødte, da vi lagde fra igen. Der var i hvert fald sang og musik om bord og store bannere, som vi desværre ikke kunne læse teksten på, fordi det regnede for meget!

There are no comments on this post.

Skriv en kommentar